Wie is Bertje

Wie is Bertje?

 

Wat wil ik worden? Lang geleden worstelde ik ook met die vraag. Ik wilde ‘iets met mensen’. Maar hoe? Dus deed ik in mijn examenjaar, op een middelbare school in Drente, een beroepskeuzetest. Eén van de adviezen was ….. beroepskeuzeadviseur. Toen wist ik het: dit wil ik! Mensen helpen die niet precies weten wat ze willen en kunnen. Zo waagde ik de stap naar de Academie voor School- en Beroepskeuzewerk in Tilburg. Een stap waar ik nog steeds blij van word.    

Mijn werk bracht mij naar Rotterdam. Eerst deed ik ervaring op bij een grote organisatie. Nu ben ik alweer 25 jaar actief als zelfstandig beroepskeuzeadviseur. Ik hou ervan om kleinschalig, in een persoonlijke sfeer en op mijn eigen manier te werken. Ik heb een positieve benadering, geef concrete en realistische adviezen en doe mijn werk met veel plezier.

 

BvS studiekeuze beroepskeuze advies logo

Contact

Bertje Schutrups

bvs@bvs-advies.nl
06 1323 1475

Postbus 8707
3009 AS Rotterdam

Voor wie ik werk?

  • jongeren en volwassenen die door letselschade, ziekte, arbeidsongeschiktheid iets anders moeten doen
  • scholieren en studenten die voor een keuze staan
  • mensen die al werken en zich opnieuw willen bezinnen op hun mogelijkheden.  

Reacties zijn gesloten.