Hoe werk ik

Werkwijze beroepskeuzeadvies

 

Bij BVS bestaat een onderzoek uit vier delen.

Een kennismakingsgesprek. Ik ga dan uitvoerig in op je persoonlijke situatie en vragen en stel een testprogramma voor je samen. Het programma bestaat vooral uit capaciteitentesten en vragenlijsten over belangstelling en persoonlijke eigenschappen.

Schriftelijk onderzoek. Op een speciale testdag maak je de capaciteitentesten, met pen en papier. Ze geven je inzicht in je werk- en denkniveau. Deze dag begint om 10.00 uur en duurt tot in de middag. Meestal zijn er een paar deelnemers maar iedereen heeft zijn eigen programma. Er is voldoende ruimte voor vragen, meer uitleg en extra pauzes tussendoor. De vragenlijsten maak je thuis, op internet. Dan kun je er mee aan de slag op het moment dat het jou uitkomt. De vragenlijsten helpen je om gericht over allerlei zaken na te denken.

Een afrondend gesprek waarin we alle resultaten bespreken en een vertaling maken naar concrete mogelijkheden. Zo krijg je inzicht in je werk- en denkniveau, sterke en minder sterke kanten, interesses, voorkeuren, persoonlijke eigenschappen en feitelijke mogelijkheden.

Een schriftelijke samenvatting van de bevindingen uit het onderzoek.

BvS studiekeuze beroepskeuze advies logo

Contact

Bertje Schutrups

bvs@bvs-advies.nl
06 1323 1475

Postbus 8707
3009 AS Rotterdam

Al met al geeft het onderzoek je:

  • een frisse kijk op jezelf

  • handvatten om concrete plannen te maken voor je toekomst

  • vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan

Reacties zijn gesloten.