Doorverwijzers

Doorverwijzers

Re-integratie, maar in welke richting …

Als arbeidsdeskundige, re-integratiedeskundige, belangenbehartiger of advocaat werk je voor mensen die arbeidsongeschikt zijn voor hun eigen werk of opleiding. Samen zoeken jullie daarom naar nieuw perspectief. De ene keer wijst het zich vanzelf, de andere keer zijn er vooral vragen. Jouw cliënt weet het gewoonweg niet of is onzeker. Jij wilt meer duidelijkheid, vraagt je af of bepaalde ideeën haalbaar zijn. Al met al hebben jullie behoefte aan beweging, een frisse kijk, passende mogelijkheden. Dat is het moment voor een beroepskeuzetest.

Al ruim 25 jaar ben ik gespecialiseerd in beroepskeuze en studiekeuze bij letselschade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Ik werk met doorverwijzers en cliënten uit het hele land. Daarbij hecht ik aan een goede samenwerking. Zo is het gebruikelijk dat je als doorverwijzer bij de nabespreking bent, natuurlijk alleen als de cliënt hiermee instemt. In de praktijk ervaart iedereen zo’n gezamenlijke nabespreking als zinvol en plezierig en is het een mooi vertrekpunt voor de verdere re-integratie.

Weliswaar heb ik een ‘standaard werkwijze’ maar natuurlijk houd ik rekening met de belastbaarheid, eigenheid en omstandigheden van de belanghebbende. Is reizen te belastend? Dan kan het onderzoek ‘aan huis’. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en tot zijn recht komt.

 

Mijn opdrachten krijg ik onder meer van:

 


heling-logoradar-arbeidsdeskundig-bureauadee
Arboplein-rotterdam

achmea

doorverwijzers bvs advies

Contact

Bertje Schutrups

bvs@bvs-advies.nl
06 1323 1475

Postbus 8707
3009 AS Rotterdam

Reacties zijn gesloten.